VIGA ДРВЕН КСИЛОФОН КРОКОДИЛ НА ТРКАЛА

Назад
Шифра: A50342
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • std
950,00МКД
Залиха

Пол:
Унисекс

Боја:
1/1

Состав:
-

Повеќе информации:
Опис на производот Ксилофонот крокодил, нека биде првиот инструмент за вашето дете, при секој удар по ксилофонот се слушаат различни звуци, со помош на врвката може да го вози и ужива во играта. Крокодилот ксилофон кај детето ги развива гласовните вештини, како и концентрацијата. Карактеристики: Големина 25см. Препопорачана возраст: 18+ месеци


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи