VIGA ИГРА ЖИВОТНИ КОИ СКОКААТ

Назад
Шифра: A506834
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • std
690,00МКД
Залиха

Пол:
Унисекс

Боја:
0

Состав:
-

Повеќе информации:
Опис на производот Забавна игра во која животните се удираат со чекан, тие среќно скокаат, а детето се обидува да ги фати. Оваа игра е одлична вежба за детски раце, бидејќи ги нагласува моторните вештини, развивајќи координација на очите и раката, истовремено обезбедувајќи многу забава. КАРАКТЕРИСТИКИ: * возраст: 18м + * димензија: 18 см


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи