VIGA ДРВЕН ВОЗ СО ЖИВОТНИ

Назад
Шифра: A50822
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • std
520,00МКД
Залиха

Пол:
Унисекс

Боја:
0

Состав:
-

Повеќе информации:
Опис на производот Дрвен воз со локомотива и три вагони во различни бои со сафари животни: лав, слон и зебра. Карактеристики: димензии: 31 х 7 х 3 см Наменето за деца постари од 3 години


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи