Viga Лавиринт Фарма

Назад
Шифра: A59664
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • std
720,00МКД
Залиха

Пол:
Унисекс

Боја:

Состав:

Повеќе информации:
Поместувај ги шарените топчиња, цвеќињата и пеперутките по лавиринтот и пробај да ги однесеш на другата страна. Потоа земи ја во раце магнетната фигура на земјоделецот и нарани ги сите животни на фармата. Играта е одлична за запознавање на животните, боите, облиците и за развојот на координацијата очи - раце. Карактеристики: Димензии: 21,5 x 22 x 14,5 см Наменето за деца над 1 година


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи