Долна тренерка м 92-116

Назад
Шифра: EH11541CRNA
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • 92 ( 2 )
  • 98 ( 3 )
  • 104 ( 4 )
  • 110 ( 5 )
  • 116 ( 6 )
  • 122 ( 7 )
  • 128 ( 8 )
590,00МКД 299,00МКД
Залиха

Пол:
Машки

Боја:
Црна

Состав:
100% памук

Повеќе информации:


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи