Шпикозна на прерамки и капче во сет

Назад
Шифра: IB8941
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • 0 (56)
  • 0-3 (56-62)
  • 3-6 (62-68)
  • 6-9 (68-74)
  • 9-12 (74-80)
890,00МКД 599,00МКД
Залиха

Пол:
Машки

Боја:
Крем

Состав:
100% памук

Повеќе информации:
Лесна летна памучна Шпикозна на прерамки и капче во сет од колекција Idil baby & Mamino


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи