Долна тренерка м 3-6/24

Назад
Шифра: MA12508
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • 3-6
  • 6-9
  • 9-12
  • 12-18
  • 18-24
  • 24-36
  • 3-4
  • 4-5
  • 5-6
490,00МКД
Залиха

Пол:
Машки

Боја:
Зелена

Состав:
100% памук

Повеќе информации:
од колекција Mamino


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи