Табла со магнетни запчаници Melissa & Doug

Назад
Шифра: MD13745
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • std
1230,00МКД
Залиха

Пол:
Унисекс

Боја:
Разнобојна

Состав:
дрво

Повеќе информации:
Melissa & Doug Изберете еден од понудените 10 дизајни и вметнете го во дрвената рамка, а потоа додадете ги запчаниците на соодветните колор-кодирани места и претворете ја секоја слика во неверојатна детска машина! Или дозволете му на вашето дете да креира сопствена играчка! Оваа табла нуди начини за развој на вештините за броење, основните механички вештини и вештини за решавање проблеми .


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи