Табла со брави Melissa & Doug

Назад
Шифра: MD13785
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • std
1660,00МКД
Залиха

Пол:
Унисекс

Боја:
Разнобојна

Состав:
дрво

Повеќе информации:
Melissa & Doug 85% иверка, 15% метал Отклучи ги забавните активности зад секоја брава! Оваа играчка помага во развојот на моторни вештини и координација преку учење броеви, бои, форми и животни. Наменети за деца над 3-годишна возраст


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи