Шпикозна unx 0/3-6

Назад
Шифра: ma14294
Ве молиме изберете големина на продуктот.
Избрана големина:
  • 0 (56)
  • 0-3 (56-62)
  • 3-6 (62-68)
840,00МКД
Залиха

Пол:
Унисекс

Боја:
Црвена

Состав:
100% памук

Повеќе информации:
Унисекс модел со универзален натпис


0.0/5

Види повеќе

Последни разгледани производи