Категории

Информации

Билтен

Седишта за во автомобил Има 4 производи.

 • Брз преглед
  6 390 ден. -10% 7 100 ден. На залиха

  Опис на производот соодветно за деца од 9 месеци до 6 години (од 9 до 25 кг), автоседиште од групата I, II, теситран по стандардот ECE R44/04, се мести во насоката на возење, систем за врзување со 5 точки за врзување, посебна странична заштита, наслонот за грб се мести во пет позиции, навлаката се вади и се пере.

  6 390 ден. -10% 7 100 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  6 390 ден. -10% 7 100 ден. На залиха

  • наменето за деца од 9 до 25 кг,• наслонувачот за грб се мести во 5 различни позиции,• сигурносен појас во пет точки,• странична заштита за оптимална сигурност во случај на страничен удар,• навлаката се вади и се пере.

  6 390 ден. -10% 7 100 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  10 791 ден. -10% 11 990 ден. На залиха

  Седиштето за автомобили во Калисто е комбинација на оптимална безбедност и модерен изглед. Се одликува со системот за фиксирање Isofix и SPS системот за странична заштита. Наменет е за деца од 9 месеци до 6 години (9 до 25 кг), седишта за автомобили од Група I, II, тестирани според ECE стандард R44 / 04, - потпирачот за грб може да се прилагоди на пет...

  10 791 ден. -10% 11 990 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  10 791 ден. -10% 11 990 ден. На залиха

  Седиштето за автомобили во Калисто е комбинација на оптимална безбедност и модерен изглед. Се одликува со системот за фиксирање Isofix и SPS системот за странична заштита. Наменет е за деца од 9 месеци до 6 години (9 до 25 кг), седишта за автомобили од Група I, II, тестирани според ECE стандард R44 / 04, - потпирачот за грб може да се прилагоди на пет...

  10 791 ден. -10% 11 990 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
приказ 1 - 4 of 4 ставки