Категории

Информации

Билтен

Дубаци Има 9 производи.

 • Брз преглед
  2 790 ден. -10% 3 100 ден. На залиха

  БЕСПЛАТНА ДОСТАВА Карактеристики: • удобно, амортизирано седиште,  • отстранлива подлога која се пере, • три прилагодувања на висината, • Музички плеер со ефекти кој нуди разновидна забава, • Преклопен зазема многу малку простор.

  2 790 ден. -10% 3 100 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  2 790 ден. -10% 3 100 ден. На залиха

  Опис на производот Џамерот Парада е гаџет со кој вашето бебе ќе има неколкучасовна забава. Инсталирањето на е брзо, лесно и безбедно. Бебето ќе седи удобно на поставеното седиште, кое лесно се пере машината за перење. Вашето бебе ќе порасне употребувајќи го овој џампер бидејќи тој има прилагодување на висината и седиштето. БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

  2 790 ден. -10% 3 100 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  3 195 ден. -10% 3 550 ден. На залиха

  Карактеристики: соодветен за деца постари од 6 месеци, удобно тапацирано седиште, чија што навлака се вади и пере, можност за местење на три висини, облоги за кочење кои што спречуваат паѓање по скали, музичка играчка со светлосни ефекти, кога е склопен зафаќа многу мал простор.  

  3 195 ден. -10% 3 550 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  3 195 ден. -10% 3 550 ден. На залиха

  Карактеристики: • удобно, амортизирано седиште,  • отстранлива подлога која се пере, • три прилагодувања на висината, • Музички плеер со ефекти кој нуди разновидна забава, • Преклопен зазема многу малку простор.

  3 195 ден. -10% 3 550 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  3 195 ден. -10% 3 550 ден. На залиха

  Карактеристики: • удобно, амортизирано седиште,  • отстранлива подлога која се пере, • три прилагодувања на висината, • Музички плеер со ефекти кој нуди разновидна забава, • Преклопен зазема многу малку простор.

  3 195 ден. -10% 3 550 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  3 294 ден. -10% 3 660 ден. На залиха

  Карактеристики: • удобно, амортизирано седиште,  • отстранлива подлога која се пере, • три прилагодувања на висината, • Музички плеер со ефекти кој нуди разновидна забава, • Преклопен зазема многу малку простор.

  3 294 ден. -10% 3 660 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  3 294 ден. -10% 3 660 ден. На залиха

  • удобно, амортизирано седиште,  • отстранлива подлога која се пере, • три прилагодувања на висината, • Музички плеер со ефекти кој нуди разновидна забава, • Преклопен зазема многу малку простор.

  3 294 ден. -10% 3 660 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  3 996 ден. -10% 4 440 ден. На залиха

  Карактеристики: • удобно, амортизирано седиште,  • отстранлива подлога која се пере, • три прилагодувања на висината, • Музички плеер со ефекти кој нуди разновидна забава, • Преклопен зазема многу малку простор.

  3 996 ден. -10% 4 440 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  3 996 ден. -10% 4 440 ден. На залиха

  • удобно, амортизирано седиште,  • отстранлива подлога која се пере, • три прилагодувања на висината, • Музички плеер со ефекти кој нуди разновидна забава, • Преклопен зазема многу малку простор.

  3 996 ден. -10% 4 440 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
приказ 1 - 9 of 9 ставки