Категории

Информации

Билтен

Креветчиња Има еден производ.

 • Брз преглед
  3 077 ден. -15% 3 620 ден. На залиха

  Карактеристики: • Погоден за ходник со широчина 68-106 см,• нема праг, што го прави особено погоден за заштита на над скали,• одржување на целата ширина,• Подесување во 4 точки, што може да се прилагоди на нерамните ѕидови,• можност за отворање во двете насоки,• двостепен систем на затворање и отворање,• Простор за деца до 24 месеци,• монтажа со завртки,•...

  3 077 ден. -15% 3 620 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
приказ 1 - 1 од една ставка