Категории

Информации

Билтен

проодувалки Има 4 производи.

 • Брз преглед
  640 ден. На залиха

  Опис на производот Мала косилка која совршено ја имитира косилката на возрасните со бучавата која ја предизвикува моторот додека се вози. Ајде да ја искосиме тревата и да го разубавиме нашиот двор. Возраст: 18+ месеци Димезнии: 25,5х16х48,5 см Произведено во Франција

  640 ден.
  На залиха
 • Брз преглед
  1 190 ден. На залиха

  Опис на производот Проодувалката има висок потпирач за грб, четири тркала и волан. Таа е одлична алатка за развој на мобилност и прво независно движење во вашиот дом и околината. Под седиштето има удобна фиока за складирање на играчки.  * возраст: 12м + * димензии: 48,5 x 22,7 x 41,8 см

  1 190 ден.
  На залиха
 • Брз преглед
  1 290 ден. На залиха

  Опис на производот Проодувалката е голем поттик за развој на движењето кај детето. Таа му овозможува само да се движи низ домот. Има четири гумени тркала и волан што овозможува безбедна контрола на возењето бидејќи нуди сигурен потпирач за грб.  Под седиштето има простор за складирање. Проодувалката е наменета за деца помеѓу 12 и 36 месеци.

  1 290 ден.
  На залиха
 • Брз преглед
  3 350 ден. На залиха

  Опис на производот Од забавна играчка до гаџет за храброст во првите чекори. Со помош проодувалката, вашето дете ќе ужива во учењето на бои, броевите, животните и формите на англиски јазик. Преку игра со додатоците кои на се на предната страна од проодувалката, детето ќе ги развива своите моторни вештини и ќе се охрабрув секојдневно да напредува повеќе. 

  3 350 ден.
  На залиха
приказ 1 - 4 of 4 ставки