Категории

Информации

Билтен

Играчки Има 25 производи.

 • Брз преглед
  170 ден. -15% 200 ден. На залиха

  170 ден. -15% 200 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  332 ден. -15% 390 ден. На залиха

  Комплетот содржи 100 картички со слики од автомобили од различни брендови.Децата се натпреваруваат во мемориска игра, учат за автомобили и практикуваат меморија.

  332 ден. -15% 390 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  502 ден. -15% 590 ден. На залиха

  Симпатичен мајмун има 14 забавни звуци и мелодии, и светлина. Има меки уши

  502 ден. -15% 590 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  527 ден. -15% 620 ден. На залиха

  80% иверка (кутија и парчиња ) 10% хартија 9% врвка од полиестер 1% пластика Оваа прекрасна играчка со слатки миленичиња е одлична вежба за развој на  моторните вештини и фокус преку активности кои вклучуваат врзување и следење на форми

  527 ден. -15% 620 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  527 ден. -15% 620 ден. На залиха

  95% дрво 4%полиестер (врвка ) 10% пластика боја ,,Можам и сам,, Оваа патика направена од висококвалитетно дрво е одлична играчка која преку вежба ќе му помогне на детето да научи како се врзуваат чевли

  527 ден. -15% 620 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  629 ден. -15% 740 ден. На залиха

    98% дрво, 2% иверка   Заковај ги осумте шарени дрвени шајки низ дрвената рамка, а потоа преврти ја рамката за забавата да продолжи! Оваа класична играчка вклучува дрвен чекан и четири пара шајки - одлична вежба за распознавање бои.   Наменета за деца над 2-годишна возраст

  629 ден. -15% 740 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  680 ден. -15% 800 ден. На залиха

    80% дрво, 5% иверка, 10% боја, 5% чичак трака   Перфектна состојка во секоја детска кујна! Бели дрвени јајца со шарени жолчки во шест различни бои и безбедно дрвено ноже. Одлични за учење бои, дропки и делење, и развој на меморијата (поделените половини можат да се користат како одлична замена за играта меморија). Наменети за деца над 3-годишна возраст

  680 ден. -15% 800 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  782 ден. -15% 920 ден. На залиха

  50% иверка, 30% лесонит, 15% пластика, 5% метал Вметнете парче од оваа сложувалка со најразлични возила на вклучената табла и слушнете ги звуците на возилата! 8 парчиња, со 8 уникатни звуци и соодветни слики за секое од возилата. Оваа играчка е одлична за развој на вештините за распознавање, споредување и слушање. Наменета за деца над 2-годишна возраст...

  782 ден. -15% 920 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  782 ден. -15% 920 ден. На залиха

  90% картон, 8% хартија, 2% материјал Живо обоени животни и предмети од секојдневното опкружување ги илустрираат буквите на абецедата на овие картонски коцки. Склопени, овие 10 коцки влегуваат во вклучената кутија за носење. Наредени една врз друга, прават кула од еден метар!. Наменето за деца над 2-годишна возраст Димензии: 14.478 x 14.478 x 14.478...

  782 ден. -15% 920 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  791 ден. -15% 930 ден. На залиха

    35% иверка, 30% дрво, 25% лесонит, 10% боја Препознавањето на бои, форми и големини се основата на сите математички вештини. Оваа играчка е перфектна подготовка за идните математичари! Наменети за деца над 2-годишна возраст

  791 ден. -15% 930 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  799 ден. -15% 940 ден. На залиха

  Притиснете го прекинувачот на машинката за да се слушнат забавни звуци и бушење.

  799 ден. -15% 940 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  825 ден. -15% 970 ден. На залиха

  50% дрво, 30% иверка, 10% пластика Кога вашата мала принцеза се подготвува за на бал, ќе ужива во дизајнирањето на сопствени кралски авантури со овие високо квалитетни печати со ситни детали. Во цврста дрвена кутија се сместени: 1 перниче со 2 бои, 5 дрвени боички и 9 кралски печати. Наменети за деца над 4-годишна возраст

  825 ден. -15% 970 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  825 ден. -15% 970 ден. На залиха

    50% дрво, 30% иверка, 10% пластика Одете онаму каде што ве носи вашата фантазија! Со овие печати во форми на разни возила и сообраќајни знаци лесно ќе создадете стотици визуелни авантури. Овој добро изработено комплет се складира во практична и цврста дрвена кутија. Мастилото е наменето за деца - лесно се чисти од алиштата и е не токсично.Наменети за...

  825 ден. -15% 970 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  825 ден. -15% 970 ден. На залиха

  50% дрво, 30% иверка, 10% пластика Замислете си глетка полна со диносауруси! Децата ќе уживаат во остварување на своите визии со помош на овие 8 печати и перниче со две бои. Ќе се забавуваат создавајќи безбројни сцени и боејќи ги испечените сликички со сите 5 дрвени боички! Наменети за деца над 4-годишна возраст

  825 ден. -15% 970 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 046 ден. -15% 1 230 ден. На залиха

  60% Лесонит, 15% хартија, 10% пластика, 10% магнетна винил фолија, 3% боја, 2% врвка.Врвната мода се претвара во забава за вашето дете со овој фантастичен сет за облекување кукли! Магнетските чевли, блузи и панталони, како и асесоарите за коса се вклучени заедно со куклите во пластичен портфел со дршка, кој лесно се пакува, пренесува и чува....

  1 046 ден. -15% 1 230 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 046 ден. -15% 1 230 ден. На залиха

  90% дрво,10% пластика   Дрвена гаража со 10 дрвени автомобили и бројач кој секогаш го покажува точниот број на автомобили во гаражата. Оваа креативна играчка е супер начин за децата да научат вештини на броење, препознавање и распределување.   Наменети за деца над 3-годишна возраст 

  1 046 ден. -15% 1 230 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 046 ден. -15% 1 230 ден. На залиха

  Отклучете и отворете ги резињата и сметајте на гарантирана забава штом ги откриете сликите под панелите! Гледајте како вашите деца откриваат додека учат преку развој на моторни вештини, координација, бои, броеви, животни и многу повеќе! Наменето за деца над 3-год Димензии (см): 30.988 x 23.368 x 2.54 Тежина – 0,77 кг

  1 046 ден. -15% 1 230 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 046 ден. -15% 1 230 ден. На залиха

  Изберете еден од понудените 10 дизајни и вметнете го во дрвената рамка, а потоа додадете ги запчаниците на соодветните колор-кодирани места и претворете ја секоја слика во неверојатна детска машина! Или дозволете му на вашето дете да креира сопствена играчка! Оваа табла нуди начини за развој на вештините за броење, основните механички вештини и вештини за...

  1 046 ден. -15% 1 230 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 097 ден. -15% 1 290 ден. На залиха

  Куклата е облечена во топла модерна облека. Димензија 35 см

  1 097 ден. -15% 1 290 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 156 ден. -15% 1 360 ден. На залиха

  80% дрво, 15% боја, 5% иверка   Најлесниот начин да научиме да се храниме здраво. Сите 4 групи на храна претставени преку 21 дрвени парчиња храна. Парчиња лубеница, млеко, сирење, риба, јајца, и многу други направени од лесно, мазно и квалитетно дрво го гарантираат уживањето на вашето дете.   Наменети за деца над 3-годишна возраст

  1 156 ден. -15% 1 360 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 156 ден. -15% 1 360 ден. На залиха

    80% дрво, 10% иверка, 5% чичак трака, 5% боја   7 дрвени парчиња овошје кои можат да се „пресечат“ на 17 парчиња со безбедно дрвено ноже. Одлични за учење бои, дропки и делење, и типови на храна.   Наменети за деца над 3-годишна возраст

  1 156 ден. -15% 1 360 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 156 ден. -15% 1 360 ден. На залиха

    80% дрво, 5% иверка, 10% боја, 5% чичак трака Оваа исклучително посебна торта е за многу специјални настани ... како на пример ... играње секој ден! Со самолепливи додатоци на секое парче, дрвените делови лесно се спојуваат и потоа се сечат со вклучениот дрвен нож. Прекрасните декорации можат да се комбинираат за  да ја направат секоја игра уникатна....

  1 156 ден. -15% 1 360 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 207 ден. -15% 1 420 ден. На залиха

    75% иверка, 15% полиестер, 8% пластика, 2% метал Облечи го насмеаното мече! Децата ќе научат да врзуваат, закопчуваат, и притегнуваат парчиња облека преку оваа креативна играчка. Наменети за деца над 3-годишна возраст 

  1 207 ден. -15% 1 420 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 411 ден. -15% 1 660 ден. На залиха

  85% иверка, 15% метал Отклучи ги забавните активности зад секоја брава! Оваа играчка помага во развојот на моторни вештини и координација преку учење броеви, бои, форми и животни. Наменети за деца над 3-годишна возраст 

  1 411 ден. -15% 1 660 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
 • Брз преглед
  1 573 ден. -15% 1 850 ден. На залиха

  60% пластика, 20% дрво, 10% боја, 8% хартија, 2% магнети „Највкусниот“ сладолед во кујната на вашето дете! Сладолед и корнети направени од дрво кои можат да се послужат со магнетска лажица за сладолед. Во играчката е вклучена и специјална дрвена кутија за сладолед во која можат да се соберат сите парчиња. Наменети за деца над 3-годишна возраст 

  1 573 ден. -15% 1 850 ден.
  Намалена цена!
  На залиха
приказ 1 - 25 of 25 ставки