Категории

Информации

Билтен

Прибирањето на сите податоци од оваа интернет страна се во согласност со законите за заштита на личните податоци.

 

Прибирање и користење на личните податоци

wenice.mk e едиствен корисник на информациите што ќе ги оставите на оваа страница. Ние нема да ги продадеме, поделиме или изнајмиме Вашите информации на други во било кој облик.

wenice.mk ќе ги користи вашите лични податоци исклучиво за техничките потреби на е-продавницата , можете да добиете информација од нас за новите производи, услуги или промоции за кои мислиме дека се од заеднички интерес. Во случај да не сакате да ги добивате овие информации имате опција за исклучување.

Вие можете во секој момент да пристапите и да ги промените Вашите лични податоци оставени на wenice.mk со избирање на линкот со вашето име во горниот десен агол на екранот.

 

Регистација

Не е потребна регистација за да се користи оваа веб страница. Регистрацијата е неопходна само при комплетирање на наплатата и тогаш од купувачите се бара да внесат следниве податоци: име, презиме, е-mail адреса (која е и  корисничко име) и лозинка. Исто така задолжителни податоци кои треба да ги остават за успешно извршување на доставата се: адреса, телефон, поштенки број, град и земја. Опционо купувачите можат да го остават датумот на раѓање, име на фирма, втора адреса како и втор телефонски број. Овие податоци не се задолжителни, но се препорачуваат со цел за полесно комуницирање при доставата.

 

Нарачка 

При процесот на наплата wenice.mk ги побарува следниве податоци од купувачот: контакт инфомации и адреса за испорака. Може да се додаде и дополнителна адреса која ќе стои на фактурата. Овие податоци се користат за евиденција на нарачките и навремена испорака.

Во моментот на реализацијата на плаќањето со платежни картички, купувачот се пренасочува на заштитена web страна на Стопанска Банка на која ги внесува податоците од платежната картичка потребни за реализација на плаќањето со што wenice.mk не располага со истите.

 

Cookies 

Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата е-продавница да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите е-продавницата на wenice.mk . wenice.mk ги користи Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата е-продавница. Овие податоци се енкриптирани, не се читливи и се достапни само за wenice.mk.

 

Лог 

wenice.mk користи IP адреси за анализа на трендовите, администрирање на страната, следење на интересите на купувачот и за собирање на демографски податоци. IP адреси не се поврзани со личните профили.

 

Безбедност  

wenice.mk се обврзува да ја заштити безбедноста на Вашите лични податоци. Вашите податоци грижливо се чуваат од губење, уништување, фалсификување и неовластен пристап.

 

Врски со други интернет страници  

Интернет страниците под оваа страница може да содржат врски до други провајдери во склоп и надвор од е-продавницата wenice.mk и оваа изјава за заштита на личните податоци не се однесува на нив. Кога ќе ја напуштите е-продавницата wenice.mk, ве молиме водете сметка и прочитајте ги изјавите за заштита на личните податоци на секоја интернет страница.

 

Право на информации  

Доколку имате некои прашања што се однесуваат на заштитата на личните податоци и како ракуваме со нив, Ве молиме контактирајте не.

 

ДТУ БОЈАН ПРОМЕТ ДООЕЛ увоз-извоз СКОПЈЕ

Бул. Киро Глигоров 13 (Big Box),

1000 Скопје,

Македонија

Тел:   076 444 975

wenice.mk@gmail.com

На ваше барање, ќе бидете во најскоро можно време информирани кои од вашите лични податоци, доколку ги има, се прибрани за време на вашите посети на е-продавницата wenice.mk.

 

Објавување на промени  

Доколку има некои промени во нашата политика за заштита на личните податоци, тие ќе бидат објавени во оваа изјава за заштита на личните податоци, на почетната страница и на други места за кои сметаме дека се соодветни.

Благодариме.