Категории

Информации

Билтен

Сите цени во нашата е-продавница се изразени во денари со вклучен ДДВ.

По комплетирањето на нарачката ќе добиете e-mail порака за потврда и детали од нарачката.

Плаќањето можете да го направите:

Со платежни картички Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron издадени од било која банка во Македонија или странство.

 

Доколку не по наша вина сакате да го вратите производот и да Ви бидат вратени парите, во тој случај должни сте производот да го чувате неоштетен, неупотребуван, во оригиналното пакување заедно со приложените документи.

Без оглед на тоа од кои причини сакате да го замените или вратите производот, треба претходно да ни доставите писмена изјава во која ќе ја наведете Вашата причина на e-mail адресата: wenice.mk@gmail.com

 

Благодариме.