Категории

Информации

Билтен

За нас

ДТУ Бојан Промет ДООЕЛ Скопје, преку сопствениот бренд Wenice: multi brand kids fashion го следи трендот на детската мода и потребите за правилен развој на децата. Основната дејност на Wenice: multi brand kids fashion е малопродажба и големопродажба на облека и опрема за деца од 0 до 16 години. Wenice: multi brand kids fashion во Македонија постои од 2004 година. Мото кое не‘ движи напред е: ,,Секогаш достапни со квалитет и цена,,.

Во продавниците Wenice: multi brand kids fashion можете да ги купите производите на реномирани производители за бебешка и детска облека со висококвалитетен памук и природни материјали. (IDIL BABY, MAMINO, BREZZE, E&H, CICHLID, MACKAYS, FILIP, VITEX,WENDEE, DISNEY…)

wenice kids