Категории

Информации

Билтен

Станете дел од wenice клубот.
Први добијте информација за нова колекција, акција, попуст и промоција.Купувајте редовно на попуст! За секоја сметка -10%, за сметка над 3000 денари -15% попуст, за сметка над 7000 денари -20% попуст.
Wenice клубот постојано се грижи за своите членови и роденденски ги изненадува.

Само ДВА ЧЕКОРА за да станам дел од клубот!

ПРВ ЧЕКОР

Бидете наш фан и следете ги секојдневните објави.
Нашите клуб картички се дел од многуте акции и промоции во нашите продавници.
Акцијата: ,,Купи си клуб картичка!,, ,,Клуб картичките повторно активни!,, ќе ја забележите на нашата web страна wenice.com.mk или на нашата fan page wenice kids makedonija.

ВТОР ЧЕКОР

Аплицирајте во некоја од нашите продавници WENICE: multi brand kids fashin или на web страната www.wenice.mk / www.wenice.comwww.wenice.net.mk и купете клуб картичка за само 50 денари.