Категории

Информации

Билтен

БројВозрастВисина
0 месеци 50-56 cm
0-3 месеци 56-62 cm
3-6 месеци 62-68 cm
6-9 месеци 68-74  cm
12м 9-12 месеци 74-80 cm
15м 12-15 месеци 80 cm
18м 15-18 месеци 86 cm

БројВозрастВисина
2 2 години 92 cm
3 3 години 98 cm
4 4 години 104 cm
5 5 години 110 cm
6 6 години 116 cm
7 7 години 122 cm
8 8 години 128 cm
9 9 години 134 cm
10 10 години 140 cm
11 11 години 146 cm
12 12 години 152 cm
13 13 години 158 cm
14 14 години 164 cm
15 15 години 170 cm
16 16 години 176 cm