Категории

Информации

Билтен

Ново Кукла со проодувалка

Кукла со проодувалка

A803001

Нов производ

Опис на производот

Попладнето можете да го поминете во друштво бебето кое во вечерните часови можете да го искапете. Бебето има специјалена тркачка проодувалка во форма на автомобил. Симпатичното бебе шета само. Ставете ја безбедносната кацига на вашето бебе и забавата може да започне! Додека пешачи, бебето испушта различни звукци на трки. 
карактеристики:
возраст: 3+
димензии: 26 x 14 x 26 см

1 150 ден.

30 други производи во истата категорија: