Категории

Информации

Билтен

Автомобил Nano Vaporizr 2

A94142

Нов производ

Опис на производот

Мали, но сепак супер-моќни Nano Vaporizr 2, е дизајниран за возење на копно, по вода и по снег. Може да се управува во сите правци и постигнува брзина до 8,5 km / h. Работи на фреквенција од 27 Mhz, 40 Mhz или 2.4 Ghz. За деца над 8 години. 
Димензии: 19 см.

2 100 ден.

30 други производи во истата категорија: