Дома  »  За нас

За нас


Wenice: multi brand kids fashion е компанија за малопродажба, онлајн продажба и големопродажба на облека, опрема, играчки и обувки за бебиња и деца од 0 до 14/16 години.
 
https://wenice.mk/
 
Wenice kids Macedonia во своја сопственост ги има правата на ексклузивност и франшиза на повеќе брендови. Ние сме лидери на пазарот по бројот и опременоста на продавниците за облека и опрема за бебиња и деца. Во наша сопственост покрај ланецот продавници Wenice се вбројува и франшиза продавницата Idil Baby & Mamino. Во моментов имаме 8 продажни места на следните локации:
 
1. Wenice TC Ramstor mall Centar Skopje
2. Wenice TC Zebra Centar Kapistec, Skopje
3. Wenice TC Lisa Centar Novo Lisice, Skopje
4. Wenice TC Biser Aerodrom, Skopje
5. Wenice Ilinden, Marino (do igralisteto za deca)
6. Idli baby & Mamino, Aerodrom, Skopje (blizu poliklinika Jane Sandanski)
7. Wenice online shop - www.wenice.mk
8. Wenice - office & wholesale ul.Vangel Todorovski br2 Lamela 2 Lokal 4 Skopje 
 
Контакт информации:
Тел. 076 444 975
е-mail 
prodazba@wenice.mk
wenice.mk@gmail.com
web:
www.wenice.mk